Wat bied ik

 

Ik geef leiding aan projecten (en teams) in organisaties. Ik train teams in hun ontwikkeling naar creativiteit en samenwerking. Ik adviseer onderwijs en overheid op het gebied van kunsteducatie. U kunt mij tevens inzetten voor PR: Het schrijven van teksten (persberichten, brochures, beleidsplannen); de begeleiding van vormgeving, drukwerk van PR materiaal; het (laten) bouwen en beheren van websites; de begeleiding van vips, pers, interviews, fotografen, reportages; de werving van fondsen, sponsors; de productie van concerten en evenementen.
Mijn recente projecten kunt u zien in portfolio, mijn werkervaring in CV.

Annelies beweegt zich makkelijk op alle niveaus in een organisatie. Ze is zeer communicatief, gericht op (goede) relaties, energiek en overtuigend. Ze zorgt dat het leuk wordt door vrolijkheid en gekke invallen. Ze is ondersteunend, warm en betrokken. Ze geeft leiding zonder wetmatig te zijn. Ze is goed in zelfreflectie en zegt wat niet gezegd mag worden zonder eromheen te draaien.

Marco de Souza, directeur Muziekcentrum Zuidoost en het Leerorkest

Annelies kan goed situaties en problemen analyseren. Ik hecht altijd veel waarde aan haar kijk op de organisatie. Ze netwerkt goed, zowel binnen als buiten een organisatie. Ze heeft lef om op anderen af te stappen en ingewikkelde gesprekken aan te gaan. Ze heeft overal contacten, met wie niet eigenlijk?

Hieke van Til, collega Kunstweb