Hoe werk ik

 

Ik analyseer en creëer snel en heb een neus voor talent en kwaliteit. Ik zorg voor samenwerking en plezier. Dat is belangrijk voor het proces èn het resultaat. Ongenoegen van mensen over hun werk, zichzelf of elkaar analyseer ik en geef ik een plek , zodat oplossingen in zicht komen.
Ik zorg dat het werk gebeurt en dat het door de juiste mensen gebeurt. Ik scan wat ik zelf doe en wat ik delegeer aan anderen. Ik werk vanuit prioriteit en houd overzicht tijdens het proces. Dit alles leidt tot efficiency, effectiviteit en professionaliteit.

Annelies kan goed communiceren met alle betrokkenen om zodoende ingewikkelde samenwerkingsprojecten, zoals het Leerorkest, tot een succes te maken. Ze heeft een groot organisatietalent en komt haar afspraken na. Ze maakt heldere analyses en heeft een duidelijke visie, maar ook een groot hart en begrip voor een ander. Ze neem mensen mee in wat er gedaan moet worden met goede resultaten tot gevolg. Als er problemen zijn, investeert ze veel om tot wijze oplossingen te komen. Het is een plezier om met haar samen te werken.

Marijke van Amersfoort, directeur basisschool Samenspel, partner Leerorkest